Activitats diÓries -1
Estudi assistit

Les activitats diÓries s'ofereixen en dies lectius, entre el dilluns i el divendres. La seva periodicitat sol ser d'una sessiˇ d'una hora per setmana durant un trimestre, per˛ tambÚ es poden allargar durant tot el curs. A continuaciˇ un expliquem en detall una d'elles.


Activitat >> Estudi assistit

A Obenc els nois comencen fent estudi i els deures del colĚlegi. Els bons hÓbits d'estudi i de treball personal els anem treballant amb un assessor que estÓ pendent del noi en tot moment. Aquesta forma de seguiment de l'estudi l'anomenem "un a un".

Amb aquest acompanyament personalitzat que duen a terme professors voluntaris, el noi es troba amb l'ajuda d'un expert que de seguida detectarÓ els punts forts i febles d'aquest estudi.

En acabar l'activitat d'estudi, realitzem un informe diari que tot seguit enviem per correu electr˛nic als pares. En aquest informe destaquem cinc punts: puntualitat, feina realitzada, comportament, material, estudi realitzat. A mÚs, afegim les observacions necessÓries per tal de quŔ els pares n'estiguin al corrent de qualsevol fet que calgui destacar.

El professor que tÚ assignat cada noi Ús l'encarregat de vetllar per l'aprofitament de l'estudi i facilitar el silenci i la concentraciˇ.

La sala dĺestudi compta amb una biblioteca de literatura juvenil per estimular la lectura quan hagin acabat els deures o bÚ no en tinguin.

A travÚs de les tutories trimestrals anem informant els pares de les millores assolides pel noi o dels punts que encara cal enfortir.

Sens dubte, l'estudi Ús l'activitat principal del Club.

© Club Obenc | progrés 9, 08912 badalona | tel. 93 383 11 33 | info@obenc.org | www.obenc.org